Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Eerolan Kyläkauppa paikassa Janakkala kulkuvälineellä bussi?

Näytä Eerolan Kyläkauppa, Janakkala, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Eerolan Kyläkauppa Janakkala joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Eerolan Kyläkauppa ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Eerolan Kyläkauppa joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Eerolan Kyläkauppa, Janakkala

 • Saloinen,9 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Eerolan Kyläkauppa, Janakkala

 • 271,Turenki Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Eerolan Kyläkauppa?

  Lähimmät asemat kohteeseen Eerolan Kyläkauppa ovat:

  • Saloinen on 596 metriä päässä, 9 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Eerolan Kyläkauppa?

  251

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Eerolan Kyläkauppa kaupungissa Janakkala?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Eerolan Kyläkauppa kaupungissa Janakkala on Saloinen. Se on 9 min kävelymatkan päässä.

Näytä Eerolan Kyläkauppa, Janakkala, kartalla

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Janakkala.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa

Joukkoliikenne kohteeseen Eerolan Kyläkauppa, Janakkala

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Eerolan Kyläkauppa kaupungissa Janakkala, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Eerolan Kyläkauppa vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Eerolan Kyläkauppa.

Etsitkö kohteen Eerolan Kyläkauppa lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Saloinen.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Eerolan Kyläkauppa helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Eerolan Kyläkauppa matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Janakkala, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Janakkala, Hämeenlinna

Eerolan Kyläkauppa, Janakkala

Kierrä paikkaa Janakkala julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Janakkala ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Janakkala.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Janakkala , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Janakkala tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Janakkala? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Janakkala julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Janakkala sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Janakkala on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Eerolan Kyläkauppa, Janakkala

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Eerolan Kyläkauppa, Janakkala

Helpompi päästä kohteeseen Eerolan Kyläkauppa