Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Lammin Kirkko kulkuvälineellä bussi?

Näytä Lammin Kirkko kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Lammin Kirkko joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Lammin Kirkko ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Lammin Kirkko joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat, jotka ovat lähellä kohdetta Lammin Kirkko

 • Lammi Linja-Autoasema,4 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Lammin Kirkko

 • 764,764 Hauhon kyläbussi (kutsubussi),
 • 800,800 Hämeenlinna - Tuulos - Lammi,
 • 802,802 Hämeenlinna - Tuulos - Lammi - Lahti,
 • 861,861 Lammin kyläbussi (kutsubussi),
 • 862,862 Lammin kyläbussi (kutsubussi),
 • 863,863 Lammin kyläbussi (kutsubussi),
 • 864,864 Lammin kyläbussi (kutsubussi),
 • 865,865 Lammin kyläbussi (kutsubussi),
 • 890,890 Lammi - Hämeenkoski - Lahti,
 • 900,PIKA Turku - Hämeenlinna - Lahti,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Lammin Kirkko?

  Lähimmät asemat kohteeseen Lammin Kirkko ovat:

  • Lammi Linja-Autoasema on 233 metriä päässä, 4 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Lammin Kirkko?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Lammin Kirkko: 802, 820.

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Lammin Kirkko?

  Lähin bussi pysäkki kohteeseen Lammin Kirkko on Lammi Linja-Autoasema. Se on 4 min kävelymatkan päässä.

Näytä Lammin Kirkko kartalla

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Lammi.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa

Joukkoliikenne kohteeseen Lammin Kirkko

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Lammin Kirkko, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Lammin Kirkko vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Lammin Kirkko.

Etsitkö kohteen Lammin Kirkko lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Lammi Linja-Autoasema.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Lammin Kirkko helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Lammin Kirkko matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Lammi, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Lammin Kirkko Osoite: Lamminraitti katu kaupungissa Lammi

Lammin Kirkko
Lammin KirkkoLammin kirkko on Lammilla keskellä Kirkonkylää sijaitseva keskiaikainen harmaakivikirkko. Kirkko on omistettu Aleksandrian Pyhälle Katariinalle, ja nykytiedon mukaan se on rakennettu 1510-luvulla, vaikka sisäseinässä on 1920-luvulla kirjoitettu vuosiluku 1444. Lammin kirkko on valtakunnallisesti arvokas kulttuuriympäristö.
Kuinka päästä määränpäähän Lammin Kirkko käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Kierrä paikkaa Lammi julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Lammi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Lammi.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Lammi , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Lammi tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Lammi? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Lammi julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Lammi sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Lammi on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lammin Kirkko

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lammin Kirkko

Helpompi päästä kohteeseen Lammin Kirkko