Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Lehijärvi paikassa Hattula kulkuvälineellä bussi?

Näytä Lehijärvi, Hattula, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Lehijärvi Hattula joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Lehijärvi ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Lehijärvi joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Lehijärvi, Hattula

 • Panssarimuseo I,68 min kävely,
 • Panssarimuseo E,69 min kävely,
 • Parola A,70 min kävely,
 • Rääpiälä P,139 min kävely,
 • Rääpiälä E,139 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Lehijärvi, Hattula

 • 5,Turenki Linja-Autoasema,
 • 620,Hämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri,
 • 620,Petäys,
 • 5,Parolannummi P,
 • 17,Hämeenlinna Rautatieasema E,
 • 17,Vuorentaka,
 • 14T,Hämeenlinna Rautatieasema E,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Lehijärvi?

  Lähimmät asemat kohteeseen Lehijärvi ovat:

  • Panssarimuseo I on 5304 metriä päässä, 68 min kävelymatka.
  • Parola A on 5381 metriä päässä, 70 min kävelymatka.
  • Panssarimuseo E on 5384 metriä päässä, 69 min kävelymatka.
  • Rääpiälä P on 10817 metriä päässä, 139 min kävelymatka.
  • Rääpiälä E on 10887 metriä päässä, 139 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Lehijärvi?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Lehijärvi: 10, 654.

Näytä Lehijärvi, Hattula, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Lehijärvi, Hattula

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Lehijärvi kaupungissa Hattula, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Lehijärvi vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Lehijärvi.

Etsitkö kohteen Lehijärvi lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Panssarimuseo I; Parola A; Panssarimuseo E; Rääpiälä P; Rääpiälä E.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Lehijärvi helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Lehijärvi matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hattula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Lehijärvi Osoite: Lehijärvi, Hattula, Suomi katu kaupungissa Hattula

Lehijärvi, Hattula
Lehijärvi, HattulaLehijärvi on Kokemäenjoen vesistöön kuuluva järvi, joka sijaitsee Hattulan kunnassa. Järvi on lähes ympyrän muotoinen ja pinta-alaltaan 700 hehtaaria, suurimman pituuden ollessa 3,5 kilometriä. Lehijärven vedet laskevat Leteenojan kautta Vanajaveden Heinunlahteen. Järven valuma-alueen kokonaispinta-ala on 54,2 km². Veden teoreettinen viipymä järvessä on yli kolme vuotta. Lehijärven kunto on luokiteltu tyydyttäväksi ja se on rehevä ja kirkasvetinen. Panssariprikaati käyttää Lehijärveä vesistöharjoitustoimintaan.

Kierrä paikkaa Hattula julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hattula ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hattula.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hattula , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hattula tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hattula? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hattula julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hattula sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hattula on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lehijärvi, Hattula

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lehijärvi, Hattula

Helpompi päästä kohteeseen Lehijärvi