Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Parolannummi paikassa Hattula kulkuvälineellä bussi?

Näytä Parolannummi, Hattula, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Parolannummi Hattula joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Parolannummi ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Parolannummi joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Parolannummi, Hattula

 • Parolannummi P,5 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Parolannummi, Hattula

 • 5,Turenki Linja-Autoasema,
 • 5,Parolannummi P,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Parolannummi?

  Lähimmät asemat kohteeseen Parolannummi ovat:

  • Parolannummi P on 347 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Parolannummi?

  5

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Parolannummi kaupungissa Hattula?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Parolannummi kaupungissa Hattula on Parolannummi P. Se on 5 min kävelymatkan päässä.

Näytä Parolannummi, Hattula, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Parolannummi, Hattula

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Parolannummi kaupungissa Hattula, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Parolannummi vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Parolannummi.

Etsitkö kohteen Parolannummi lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Parolannummi P.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Parolannummi helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Parolannummi matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hattula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Parolannummi Osoite: Panssariprikaati katu kaupungissa Hattula

Parolannummi, Hattula
Parolannummi, HattulaParolannummi on entisen Nummen kylän ympäristössä sijaitseva alue Hattulan eteläosassa lähellä kunnan keskusta Parolaa. Alueeseen kuuluvat muun muassa Parolannummen varuskunta ja armeijan harjoituskenttä. Parolannummen varuskuntaan on sijoitettuna vuonna 1942 perustettu Panssariprikaati. Parolannummi on kuitenkin toiminut armeijan harjoitusalueena jo paljon tätä aikaisemmin.
Kuinka päästä määränpäähän Parolannummi käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Kierrä paikkaa Hattula julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hattula ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hattula.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hattula , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hattula tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hattula? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hattula julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hattula sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hattula on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Parolannummi, Hattula

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Parolannummi, Hattula

Helpompi päästä kohteeseen Parolannummi