Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Tuulensuu paikassa Janakkala kulkuvälineellä bussi?

Näytä Tuulensuu, Janakkala, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Tuulensuu Janakkala joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Tuulensuu ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Tuulensuu joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Tuulensuu, Janakkala

 • Hyvikkäläntie P,8 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Tuulensuu, Janakkala

 • 271,Turenki Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Tuulensuu?

  Lähimmät asemat kohteeseen Tuulensuu ovat:

  • Hyvikkäläntie P on 498 metriä päässä, 8 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Tuulensuu?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Tuulensuu: 271, 320.

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Tuulensuu kaupungissa Janakkala?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Tuulensuu kaupungissa Janakkala on Hyvikkäläntie P. Se on 8 min kävelymatkan päässä.

Näytä Tuulensuu, Janakkala, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Tuulensuu, Janakkala

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Tuulensuu kaupungissa Janakkala, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Tuulensuu vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Tuulensuu.

Etsitkö kohteen Tuulensuu lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Hyvikkäläntie P.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Tuulensuu helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Tuulensuu matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Janakkala, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Tuulensuu Osoite: Rehakantie katu kaupungissa Janakkala

Tuulensuu, Janakkala

Kierrä paikkaa Janakkala julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Janakkala ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Janakkala.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Janakkala , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Janakkala tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Janakkala? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Janakkala julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Janakkala sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Janakkala on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Tuulensuu, Janakkala

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Tuulensuu, Janakkala

Helpompi päästä kohteeseen Tuulensuu