Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Vähäjärven Lomakoti paikassa Hauho kulkuvälineellä bussi?

Näytä Vähäjärven Lomakoti, Hauho, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Vähäjärven Lomakoti Hauho joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Vähäjärven Lomakoti ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Vähäjärven Lomakoti joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Vähäjärven Lomakoti, Hauho

 • Lautsia I,6 min kävely,
 • Lautsian Piha,7 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Vähäjärven Lomakoti, Hauho

 • 702,Hämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri,
 • 702,Lautsian Piha,
 • 768,Hauho Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Vähäjärven Lomakoti?

  Lähimmät asemat kohteeseen Vähäjärven Lomakoti ovat:

  • Lautsia I on 315 metriä päässä, 6 min kävelymatka.
  • Lautsian Piha on 501 metriä päässä, 7 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Vähäjärven Lomakoti?

  702

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Vähäjärven Lomakoti kaupungissa Hauho?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Vähäjärven Lomakoti kaupungissa Hauho on Lautsia I. Se on 6 min kävelymatkan päässä.

Näytä Vähäjärven Lomakoti, Hauho, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Vähäjärven Lomakoti, Hauho

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Vähäjärven Lomakoti kaupungissa Hauho, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Vähäjärven Lomakoti vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Vähäjärven Lomakoti.

Etsitkö kohteen Vähäjärven Lomakoti lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Lautsia I; Lautsian Piha.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Vähäjärven Lomakoti helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Vähäjärven Lomakoti matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hauho, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Hauho, Hämeenlinna

Vähäjärven Lomakoti, Hauho

Kierrä paikkaa Hauho julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hauho ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hauho.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hauho , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hauho tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hauho? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hauho julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hauho sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hauho on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Vähäjärven Lomakoti, Hauho

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Vähäjärven Lomakoti, Hauho

Helpompi päästä kohteeseen Vähäjärven Lomakoti