Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Čiernovodské itt: Bratislava Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide Čiernovodské (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Čiernovodské

  • Autóbusz Autóbusz: 630

Hogyan érhető el Čiernovodské a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Čiernovodské környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Čiernovodské környékén: 630.

    További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Čiernovodské Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Čiernovodské in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Čiernovodské lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Čiernovodské valós időben.

Čiernovodské -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 630

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Čiernovodské felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Čiernovodské-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Čiernovodské
Könnyebb a Čiernovodské elérése az alkalmazással!