Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Barka Csemege itt: Budapest Autóbusz, Metró vagy Villamos-al?

Útvonalakt ide Barka Csemege (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Barka Csemege

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 198, Autóbusz - 276E, Autóbusz - 98

Hogyan érhető el Barka Csemege a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Barka Csemege környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Barka Csemege környékén: Autóbusz - 198, Autóbusz - 276E, Autóbusz - 98.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Barka Csemege Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Barka Csemege in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Barka Csemege lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Barka Csemege valós időben.

Barka Csemege -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 198, Autóbusz - 276E, Autóbusz - 98

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Barka Csemege felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Barka Csemege-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Barka Csemege, Budapest
Könnyebb a Barka Csemege elérése az alkalmazással!