Menetrend ide: Nefelejcs Bölcsőde itt: Budapest Autóbusz, Metró vagy Villamos-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Nefelejcs Bölcsőde (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Nefelejcs Bölcsőde

  • Autóbusz
    Autóbusz

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Nefelejcs Bölcsőde?

A legközelebbi állomások ide: Nefelejcs Bölcsődeezek:

  • Diadal Utca (Tura Utca) is 151 méter away, 3 min walk.
  • Jászivány Utca is 233 méter away, 4 min walk.
  • Diadal Utca is 235 méter away, 4 min walk.
  • Bártfai Utca is 452 méter away, 6 min walk.
  • Almásháza Utca is 472 méter away, 7 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Nefelejcs Bölcsőde környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Nefelejcs Bölcsőde környékén: Autóbusz - 176E, Autóbusz - 198, Autóbusz - 276E, Autóbusz - 98.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 98 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Nefelejcs Bölcsőde Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Nefelejcs Bölcsőde in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Nefelejcs Bölcsőde lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Nefelejcs Bölcsőde valós időben.

Nefelejcs Bölcsőde helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Diadal Utca (Tura Utca); Jászivány Utca; Diadal Utca; Bártfai Utca; Almásháza Utca.

Nefelejcs Bölcsőde -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 176E, Autóbusz - 198, Autóbusz - 276E, Autóbusz - 98

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Nefelejcs Bölcsőde felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Nefelejcs Bölcsőde-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 720 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Nefelejcs Bölcsőde, Budapest
Könnyebb a Nefelejcs Bölcsőde elérése az alkalmazással!