Menetrend ide: Pesti Út 5-7. itt: Budapest Autóbusz, Metró, Villamos vagy Trolibusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Pesti Út 5-7. (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Pesti Út 5-7.

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 161, Autóbusz - 162A, Autóbusz - 169E, Autóbusz - 97E

Kérdések és Válaszok

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Pesti Út 5-7. környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Pesti Út 5-7. környékén: Autóbusz - 161, Autóbusz - 162A, Autóbusz - 169E, Autóbusz - 97E.

A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Pesti Út 5-7. Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Pesti Út 5-7. in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Pesti Út 5-7. lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Pesti Út 5-7. valós időben.

Pesti Út 5-7. -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró, Villamos vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 161, Autóbusz - 162A, Autóbusz - 169E, Autóbusz - 97E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Pesti Út 5-7. felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Pesti Út 5-7.-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 720 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Pesti Út 5-7.
Könnyebb a Pesti Út 5-7. elérése az alkalmazással!