Menetrend ide: Mini Bazár itt: Budapest Autóbusz, Villamos vagy Metró-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Mini Bazár (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Mini Bazár

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 162A, Autóbusz - 198, Autóbusz - 67

Kérdések és Válaszok

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Mini Bazár környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Mini Bazár környékén: Autóbusz - 162A, Autóbusz - 198, Autóbusz - 67.

A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Mini Bazár Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Mini Bazár in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Mini Bazár lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Mini Bazár valós időben.

Mini Bazár -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 162A, Autóbusz - 198, Autóbusz - 67

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Mini Bazár felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Mini Bazár-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 720 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Mini Bazár, Budapest
Könnyebb a Mini Bazár elérése az alkalmazással!