Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Kamila itt: Bratislava Autóbusz vagy Villamos-al?

Útvonalakt ide Kamila (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Kamila

 • Autóbusz Autóbusz: 630

Hogyan érhető el Kamila a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

 • A Covid-19 korlátozásai szerint tömegközlekedéssel el lehet jutni ide: Kamila Bratislava városában?

  A Covid-19 miatt a Bratislava területén tömegközlekedési eszközökre vonatkozó utazási korlátozások vannak érvényben. Hatással lehet a Bratislava Kamila útjára vonatkozó menetrendekre és vonalakra.

  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Kamila környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Kamila környékén: 630.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Kamila Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Kamila in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Kamila lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Kamila valós időben.

Kamila -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 630

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Kamila felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Kamila-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Kamila
Könnyebb a Kamila elérése az alkalmazással!