Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Jalan Kuala Muda di Pulau Pinang menggunakan Bas?

Panduan halatuju ke Jalan Kuala Muda, Pulau Pinang, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Jalan Kuala Muda

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Jalan Kuala Muda?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Jalan Kuala Muda: 603.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Pulau Pinang ke Jalan Kuala Muda

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Jalan Kuala Muda di Pulau Pinang, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Jalan Kuala Muda dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Jalan Kuala Muda.

Anda boleh pergi ke Jalan Kuala Muda dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 603

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Jalan Kuala Muda dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Jalan Kuala Muda, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Pulau Pinang, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Jalan Kuala Muda, Pulau Pinang
Pergi ke Jalan Kuala Muda adalah lebuh senang dengan app!