Hvordan komme til Alta i Norge via Buss

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Alta (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Alta?

  • De nærmeste stasjonene til Alta er:
    • Alta Hurtigbåtterminal er 124 meter unna, 2 minutter å gå
    • Betongveien er 441 meter unna, 6 minutter å gå
    • Storbakken er 551 meter unna, 8 minutter å gå
    • Alta Lufthavn er 831 meter unna, 11 minutter å gå

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Alta

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2700 byer i 88+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Leter du etter veibeskrivelse til Alta i Norge, Norge?

Hvordan komme til Alta ble nettopp mye lettere med Moovit. Få veibeskrivelser og finn det nærmeste stoppet ved å bruke Moovit Mobilappen eller Moovit Webappen.

Buss og andre alternativer er relevante kollektivtransportalternativer som kan brukes til å nå destinasjonen din. Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Alta - Buss 201.

Ser du etter et stopp i nærheten av din destinasjon? Prøv disse transportalternativene: Alta Hurtigbåtterminal; Betongveien; Storbakken; Alta Lufthavn.

Bruker du en spesifikk bussapp til å sjekke busstiden? Og en separat togapp for å sjekke togtidene? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportalternativer i en gratis app som er enkel å bruke.

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste veibeskrivelsen til Alta, med de mest oppdaterte rutetabellene. Last ned appen vår for å få live steg-for-steg veibeskrivelser, rutetidestimering i sanntid, og hvilke transportlinjer i nærheten som vil ta deg til Alta på kortest mulig tid. Last ned Moovit for å se hvorfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem som en av de beste transportappene som finnes.

Alta
Alta Alta (nordsamisk: Álttá gielda, kvensk: Alattion komuuni) er en kommune i det vestlige Finnmark, med bystatus siden 2000. Den grenser i nord mot Hasvik, Hammerfest, Loppa og Kvalsund, i øst mot Porsanger, i sør mot Kautokeino og Karasjok, og i vest mot Kvænangen og Loppa. Alta er også navnet på tettstedet og byen, som er kommunens administrasjonssenter. Det har vært lansert flere tolkninger av stedsnavnet Alta. Oluf Rygh satte det i forbindelse med gammelnorsk alpt («svane»). Just Qvigstad mente første leddet var det finske ala-, som i alamaa («lavland»). Jens Petter Nielsen har pekt på det samiske alda («offerplass»).
Hvordan komme seg til Alta med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer