Hvordan komme til Litlakinna i Norge via Buss, Jernbane eller Ferje?

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Litlakinna (Norge) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Litlakinna

  • Ferje
    Ferje

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Litlakinna?

De nærmeste stasjonene til Litlakinna er:

  • Bjelkarøy Ferjekai er 385 meter unna, 6 minutter å gå.

Hvilke Ferje linjestoppesteder i nærheten av Litlakinna

Disse Ferje linjene stopper i nærheten av Litlakinna: Ferje - 1019.

Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 3000+ byer i 98+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Litlakinna i Norge

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Litlakinna i Norge, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Litlakinna med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Litlakinna i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Litlakinna? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Bjelkarøy Ferjekai.

Du kan komme deg til Litlakinna via Buss, Jernbane eller Ferje. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Ferje Ferje - 1019

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Litlakinna enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Litlakinna, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Norge, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Litlakinna
enklere for å komme til Litlakinna med app!