Hvordan komme til Sandnes i Sandnes via Buss eller Jernbane?

Start
Avslutt
Søk
Sandnes, Sandnes, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Sandnes (Sandnes) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Sandnes

Hvordan komme seg til Sandnes via Jernbane

Klikk på Jernbane rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Sørmarka Arena, Stavanger 68 min
Gå
Jernbane - 5959
Gå
Fra Kilden Kjøpesenter, Stavanger 55 min
Gå
Jernbane - 5959
Gå
Fra Stavanger Universitetssjukehus, Stavanger 54 min
Gå
Jernbane - 5959
Gå
Fra iPark 77 min
Gå
Jernbane - 5959
Gå
Fra Statoil ASA 57 min
Gå
Jernbane - 5959
Gå

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Sandnes?

De nærmeste stasjonene til Sandnes er:

  • Sandved Skole er 456 meter unna, 7 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Sandnes

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Sandnes: 2, 24, X60.

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Sandnes

Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Sandnes: 59.

Sandnes, Sandnes, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Sandnes i Sandnes

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Sandnes i Sandnes, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Sandnes med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Sandnes i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Sandnes? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Sandved Skole.

Du kan komme deg til Sandnes via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 2, 24, X60 Jernbane 59

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Sandnes enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Sandnes, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Sandnes, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Sandnes, Sandnes
Sandnes, Sandnes Sandnes er en kommune på Nord-Jæren og Ryfylke i Rogaland fylke. Kommunen grenser til Gjesdal, Time, Stavanger, Klepp, Sola, Strand og Hjelmeland i Rogaland fylke, samt Sirdal i Agder fylke. 1. januar 2020 ble Forsand og Sandnes kommuner slått sammen til dagens Sandnes kommune. Med sine 78 439 innbyggere (2020) er Sandnes Norges 11. største kommune. Kommunen inneholder ni tettsteder (innbyggertall i parentes): En del av Stavanger/Sandnes (62 298), Hommersåk (6 380), en del av Ålgård/Figgjo (2 058), Vatne (915), Sviland (711), Forsand (527), Høle (399), Malmheim (230) og en del av Kvernaland (33). Sandnes by ligger innerst i Gandsfjorden og er kommunens administrasjonssenter. Byen var opprinnelig mest kjent for sin teglverk- og pottemakerindustri, mens produksjonen av tekstilprodukter og sykler har satt byen på kartet i nyere tid. Næringslivet er i dag preget av mye olje- og gassrelatert virksomhet. Sandnes har historisk sett hatt en nær tilknytning til sykkel, da Den Beste Sykkel (DBS) startet sin produksjon av sykler her i 1892. "Sykkelbyen Sandnes" er viktig, og det er mye sykkelvei i byen. Nordsjørittet har sin målgang i byen. Hver sommer arrangeres Blinkfestivalen i sentrum hvor verdenseliten i ski og skiskyting samles. Byen huser også Vitensenteret, et museum som blant annet formidler kunnskap om naturvitenskap og teknologi gjennom ulike utstillinger. Sandnesgauken er en leirgauk laget i Sandnes siden 1800-tallet, opprinnelig delt ut som reklameprodukt for den omfattende tegl- og keramikkindustrien som fra 1783 etablerte seg der. Gaukene har siden blitt et varemerke og symbol for byen, kommunen og innbyggerne. I Sandnes' kommunevåpen er det en sandnesgauk «i sølv på grønn bakgrunn». Merket ble ble tegnet av Johannes Haukland på 1950-tallet og offsielt godkjent i 1972.
Hvordan komme seg til Sandnes med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Nærmeste stasjoner til Sandnes i Sandnes

enklere for å komme til Sandnes med app!