Hvordan komme til Sandnes i Norge via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Sandnes (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Hvordan komme seg til Sandnes via Jernbane

Klikk på Jernbane rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Sentrum Postkontor, Stavanger 220 min
Gå
Jernbane - 5050
Jernbane - 5050
Gå
Fra Stavanger 244 min
Gå
Jernbane - 5050
Jernbane - 5050
Gå

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Sandnes?

 • De nærmeste stasjonene til Sandnes er:
  • Bekkasinveien er 226 meter unna, 3 minutter å gå
  • Foren er 391 meter unna, 6 minutter å gå
  • Sandved Skole er 552 meter unna, 8 minutter å gå
  • Gand Kirke er 627 meter unna, 9 minutter å gå
  • Opalveien er 900 meter unna, 13 minutter å gå

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Sandnes

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Sandnes

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2700 byer i 88+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Sandnes i Norge, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Sandnes med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Sandnes i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Sandnes? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Bekkasinveien; Foren; Sandved Skole; Gand Kirke; Opalveien.

Du kan komme deg til Sandnes via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Jernbane 50; Buss 25.

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Sandnes enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Sandnes, som er grunnen til at over 350 million brukere, inkludert brukere i Norge, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Sandnes
Sandnes Sandnes er en by og kommune i Rogaland. Kommunen grenser til Gjesdal, Time, Stavanger, Klepp og Sola og ligger innerst i Gandsfjorden. Sandnes kommune er med sine 75 531 innbyggere per 1. januar 2017 Norges syvende største by og åttende største kommune. Medregnet Stor-Stavanger som er en sammenhengende bebyggelse i Randaberg (10 591), Sola (25 868), Sandnes (80 058) og Stavanger kommuner er Sandnes en del av det tredje største tettstedet i landet med 242 819 innbyggere (per 1. april 2015). Byen ligger lengst nord i Jær-regionen omtrent 1,5 mil sør for Stavanger. Byene er vokst sammen og er etter SSBs definisjon å regne som ett tettsted og utgjør en del av Stavangerregionen, en region med en samlet befolkning på 332 405 innbyggere. Sandnes var opprinnelig mest kjent for sin tegelverk- og pottemakerindustri, mens produksjonen av tekstilprodukter og sykler har satt byen på kartet i nyere tid. Næringslivet er i dag preget av mye olje- og gassrelatert virksomhet som følger av å ha oljehovedstaden Stavanger som nabo. Byen har historisk sett hatt en nær tilknytning til sykkel ettersom Den Beste Sykkel (DBS) startet sin produksjon av sykler her. Sykkelrittet Nordsjørittet har sin målgang i byen. Hver sommer arrangeres Blinkfestivalen i sentrum hvor verdenseliten i ski og skiskyting samles. Byen huser også Vitensenteret, et museum som blant annet formidler kunnskap om naturvitenskap og teknologi gjennom ulike utstillinger. Sandnes er også Rogalands tredje største landbrukskommune og dermed også en av Norges største.
Hvordan komme seg til Sandnes med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer