Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) in Antwerpen via Sneltram of Bus?

Routeaanwijzingen naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) komen

Vragen & antwoorden

  • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) in Antwerpen te komen?

    Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Antwerpen vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) in Antwerpen.

    Meer details...
  • Welke Buslijnen stoppen nabij A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland)?

    Deze Buslijnen stoppen nabij A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland): 760.

    Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) te gaan.

Je kan naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) reizen via Sneltram of Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 760

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland) gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Nederland), Antwerpen
Makkelijker om bij A12 Anvers > Pays-Bas (A12 Antwerpen > Neder… te komen met de app!