Hoe gaan naar De Bouwbieb in Almere via Bus, Sneltram of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Welke Buslijnen stoppen nabij De Bouwbieb?

Deze Buslijnen stoppen nabij De Bouwbieb: 159.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar De Bouwbieb in Almere

Op zoek naar een routebeschrijving naar De Bouwbieb in Almere, Nederland? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus, Sneltram of Treindienstregelingen naar De Bouwbieb te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor De Bouwbieb.

Ontdek alle Bus, Sneltram of Treinlijnen die je kunt nemen om naar De Bouwbieb te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Bus: 159.

Van plan om terug te keren van De Bouwbieb, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

De Bouwbieb, Almere
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij De Bouwbieb te komen met de app!