Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar De Vilt in Boxmeer via bus of trein?

Bekijk De Vilt, Boxmeer, op de kaart

Routeaanwijzingen naar De Vilt (Boxmeer) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs De Vilt komen

  • BusBus: 

Hoe gaan naar De Vilt via de bus?

Klik op de busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden
  • Welke buslijnen stoppen nabij De Vilt?

    Deze buslijnen stoppen nabij De Vilt: 238, 84

Bekijk De Vilt, Boxmeer, op de kaart

De populairste reisapp in Boxmeer.
Alle lokale vervoersopties in een app

Openbaar vervoer naar De Vilt in Boxmeer

Vraag jij je af hoe je naar De Vilt geraakt in Boxmeer, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar De Vilt te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar De Vilt te gaan.

Bus:

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar De Vilt eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar De Vilt gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 1.5 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Boxmeer, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Locatie: Boxmeer, Netherlands

De Vilt, Boxmeer
De Vilt, BoxmeerDe Vilt is een natuurgebied dat zich bevindt tussen Oeffelt en Beugen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het heeft een oppervlakte van 154 ha en is in het bezit van de Stichting Brabants Landschap. Het gebied omvat een oude Maasbocht die in de eeuwen tussen 1000 v.Chr. en 9000 v. Chr. afgesneden raakte van de stroom en als zodanig uniek is in Noord-Brabant. Andere Maasbochten zijn immers, in de 20e eeuw, langs kunstmatige weg afgesneden. Tegenwoordig zijn er twee waterpartijen : de Kleine Vilt en de Grote Vilt, ook Oeffeltse respectievelijk Beugense Vilt (of kortweg De Vilt) genaamd. Deze wateren werden gevoed door kwel. Het open water is omringd door broekbos en cultuurland, waarbij houtwallen voor de afscheiding tussen de percelen zorgen. De Kleine Vilt is overigens langs kunstmatige weg ontstaan, namelijk als een kleiwinningsput voor een steenfabriek die hier in de eerste helft van de 20e eeuw is opgericht. Aangezien zich in het gebied een veenmoeras vormde besloot men omstreeks 1850 tot vervening over te gaan. Men legde een dam door De Vilt, die de Moerbaan werd genoemd en diende om de moer af te voeren. In 1920 was al het veen afgegraven. In de binnenbocht lag een zogenaamde omloopberg, die gekenmerkt was door rivierafzettingen van zand en grind. In 1873 werd het Duits Lijntje nabij en deels door het gebied aangelegd. In 1973 werd deze spoorlijn uit bedrijf genomen en ze vormt nu een ecologische verbindingszone. Om deze spoorlijn aan te leggen werd de omloopberg vrijwel helemaal afgegraven. Later werd hier het Gemeentebos aangelegd, voornamelijk bestaande uit Amerikaanse eik. Na al deze ingrepen begon het water weer te verlanden en in de jaren 50 en 60 van de 20e eeuw waren er soorten te vinden als Roerdomp, Zwarte stern en Boomkikker. Daar de Oeffeltse Raam dwars door het gebied stroomde, en deze in die tijd sterk vervuild was en ook voedselrijk water bracht, verruigde het gebied. Toen dit riviertje weer was gesaneerd ging men een plan tot natuurherstel uitvoeren dat van 2007-2010 zal plaatsvinden. Zeldzame plantensoorten in het gebied, die indicatoren zijn van kwel zijn Waterdrieblad, Draadzegge en Grote boterbloem. De Oranjetip is een vlinder die in moerasweitjes te vinden is. Tot de broedvogels behoren: Grauwe gans, Dodaars, Waterral en Ransuil.
Hoe gaan naar De Vilt met het openbaar vervoer - Over de plek

Reis rond in Boxmeer via het openbaar vervoer!

Rondreizen in Boxmeer was nog nooit zo makkelijk. Ontvang stap-per-stap wegbeschrijvingen naar eender welke attractie, straat, station, halte of bezienswaardigheid. Bekijk bus- en treinroosters, aankomsttijden, gedetailleerde routes op een kaart en ontvang dienstnotificaties zodat je exact weet hoe je eender waar geraakt in Boxmeer.

Wanneer je naar eender welke bestemming rond Boxmeer wil gaan, kan je de Live Wegbeschrijving-functie van Moovit gebruiken om exact te weten hoe ver je moet wandelen, hoelang je moet wachten op je lijn en hoeveel haltes je nog moet passeren. Moovit stelt je automatisch op de hoogte wanneer het tijd is om af te stappen - het is dus niet nodig om constant te kijken wanneer je aan de juiste halte bent.

Benieuwd hoe je openbaar vervoer kunt gebruiken in Boxmeer of hoe je kunt betalen voor openbaar vervoer in Boxmeer? De Moovit app voor openbaar vervoer kan je helpen om eenvoudig en tegen minimale kosten je weg te vinden met het openbaar vervoer. Het omvat openbaar vervoertarieven, ticketprijzen en kosten. Op zoek naar een kaart van de openbaar vervoerlijnen in Boxmeer? De Moovit app voor openbaar vervoer toont alle kaarten van het openbaar vervoer in Boxmeer met alle bus of trein routes en haltes op een interactieve kaart.

Boxmeer heeft 2 OV-mogelijkheden, waaronder: bus of trein, die uitgebaat worden door verschillende agentschappen, waaronder: NS, NS International, GVB, GVB, GVB, GVB, U-OV, U-OV, Overal, HTM, R-net, RET, RET, De Lijn en Connexxion

Eenvoudiger naar De Vilt in…