Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Graandok in Antwerpen via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Graandok (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Graandok komen

Hoe gaan naar Graandok via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Bus haltes in de buurt van Graandok in Antwerpen

Stationnaam Afstand
Antwerpen 6e Havendok 22 min. wandelen
Antwerpen Kaai 314 Aor 39 min. wandelen

Bus lijnen naar Graandok in Antwerpen

Naam lijn Richting
760 Bevrijdingsdok - Noorderlaan - Antwerpen
762 Rooseveltplaats - Cmb

Vragen & antwoorden

 • Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Graandok?

  De dichtstbijzijnde stations bij Graandok zijn:

  • Antwerpen 6e Havendok is 1694 meters verwijderd, 22 minuten wandelen.
  • Antwerpen Kaai 314 Aor is 3013 meters verwijderd, 39 minuten wandelen.
  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Graandok?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Graandok: 760, 762.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Graandok in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Graandok geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Graandok te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Graandok te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Graandok? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Antwerpen 6e Havendok; Antwerpen Kaai 314 Aor.

Je kan naar Graandok reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 760, 762

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Graandok eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Graandok gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Graandok, Antwerpen
Graandok, Antwerpen Het voormalig Graandok, gegraven en gebouwd in 1964, lag in het noordelijke havengebied van Antwerpen tussen het Churchilldok en het Zesde Havendok. Dit Graandok verving het Oude Graandok in 1993 voorgoed. Het dok deed zijn naam eer aan door de grote wal-graanzuiger-installaties die zowel in het Graandok als aan de kaden van het Zesde Havendok dienstdoen. Dit Graandok was in feite geen rustig schuildok zoals het oudere gedempte Graandok. Het Nieuwe Graandok was 396,75 meter lang waarvan het begindok 116 meter lang was en het einddok 240 meter, bij 2 meter minimumdiepte. Het nieuwe Graandok is op de pierkade (Graandok en Zesde Havendok) met de nummeringen 354, 356, 358 en hoek 360 van het Graandok en de nummeringen 350 tot 352 van het Zesde Havendok de vaste wal-graanzuiger-installaties gevestigd. Aan nummer 360 tot nummer 362 ligt de concessie van Sobelgra. Achter de kade nummer 362, aan de noordoostzijde, ligt het café-restaurant Mira-Bari en een taxfreetankstation. Aan nummer 364 tot nummer 366 noordoostkant, heeft de firma Cobelfret zijn concessies. Tussen de nummeringen 354, 372 en de buitenkade van het Zesde Havendok is de versmalde geulingang. Aan nummer 368 ligt een insteekdok waar roroschepen kunnen laden en lossen. Het Graandok was echter te klein geworden en men heeft besloten dit dok als containerterminal te gaan gebruiken. Na het dempen van het havendok met zand, gewonnen bij uitdieping van onder andere het Churchilldok, is het Graandok in de zomer van 2013 gebetoneerd.

Openbare lijnen met haltes dichtst in de buurt van Graandok in Antwerpen

Makkelijker om bij Graandok te komen met de app!