Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Mercedes Beyne-Heusay in Liège via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Mercedes Beyne-Heusay (Liège) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Mercedes Beyne-Heusay komen

Hoe gaan naar Mercedes Beyne-Heusay via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Mercedes Beyne-Heusay via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Under the Covid-19 restrictions, is it possible to get to Mercedes Beyne-Heusay in Liège with public transit?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Liège vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Mercedes Beyne-Heusay in Liège.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Mercedes Beyne-Heusay?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Mercedes Beyne-Heusay: 10, 138.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Mercedes Beyne-Heusay?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Mercedes Beyne-Heusay: HERSTAL - VERVIERS-CENTRAAL, VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Mercedes Beyne-Heusay in Liège

Vraag jij je af hoe je naar Mercedes Beyne-Heusay geraakt in Liège, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Mercedes Beyne-Heusay te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Mercedes Beyne-Heusay te gaan.

Je kan naar Mercedes Beyne-Heusay reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 138 Trein: HERSTAL - VERVIERS-CENTRAAL, VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Mercedes Beyne-Heusay eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Mercedes Beyne-Heusay gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Liège, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Mercedes Beyne-Heusay, Liège
Makkelijker om bij Mercedes Beyne-Heusay te komen met de app!