Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Hubo in Beyne-Heusay via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Hubo (Beyne-Heusay) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Hubo komen

Hoe gaan naar Hubo via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Hubo via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Under the Covid-19 restrictions, is it possible to get to Hubo in Beyne-Heusay with public transit?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Beyne-Heusay vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Hubo in Beyne-Heusay.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Hubo?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Hubo: 10, 138.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Hubo?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Hubo: HERSTAL - VERVIERS-CENTRAAL, VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Hubo in Beyne-Heusay

Vraag jij je af hoe je naar Hubo geraakt in Beyne-Heusay, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Hubo te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Hubo te gaan.

Je kan naar Hubo reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 138 Trein: HERSTAL - VERVIERS-CENTRAAL, VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Hubo eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Hubo gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Beyne-Heusay, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Hubo, Beyne-Heusay
Makkelijker om bij Hubo te komen met de app!