Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Librairie Du Baty in Beyne-Heusay via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Librairie Du Baty (Beyne-Heusay) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Librairie Du Baty komen

Hoe gaan naar Librairie Du Baty via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Librairie Du Baty via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Under the Covid-19 restrictions, is it possible to get to Librairie Du Baty in Beyne-Heusay with public transit?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Beyne-Heusay vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Librairie Du Baty in Beyne-Heusay.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Librairie Du Baty?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Librairie Du Baty: 10, 138.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Librairie Du Baty?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Librairie Du Baty: HERSTAL - VERVIERS-CENTRAAL, VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Librairie Du Baty in Beyne-Heusay

Vraag jij je af hoe je naar Librairie Du Baty geraakt in Beyne-Heusay, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Librairie Du Baty te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Librairie Du Baty te gaan.

Je kan naar Librairie Du Baty reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 138 Trein: HERSTAL - VERVIERS-CENTRAAL, VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Librairie Du Baty eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Librairie Du Baty gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Beyne-Heusay, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Librairie Du Baty, Beyne-Heusay
Makkelijker om bij Librairie Du Baty te komen met de app!