Hoe gaan naar Openbare Basisschool De Duykeldam in Dronten via Bus, Trein of Metro?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Openbare Basisschool De Duykeldam?

De dichtstbijzijnde stations bij Openbare Basisschool De Duykeldam zijn:

  • Swifterbant Rivierduinweg is 1060 meters verwijderd, 14 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Openbare Basisschool De Duykeldam?

Deze Buslijnen stoppen nabij Openbare Basisschool De Duykeldam: 145, 146.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Openbare Basisschool De Duykeldam in Dronten

Vraag jij je af hoe je naar Openbare Basisschool De Duykeldam geraakt in Dronten, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Openbare Basisschool De Duykeldam te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Openbare Basisschool De Duykeldam te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Openbare Basisschool De Duykeldam? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Swifterbant Rivierduinweg.

Je kan naar Openbare Basisschool De Duykeldam reizen via Bus, Trein of Metro. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 145, 146.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Openbare Basisschool De Duykeldam eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Openbare Basisschool De Duykeldam gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Dronten, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Openbare Basisschool De Duykeldam, Dronten
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Openbare Basisschool De Duykeldam te komen met de app!