Hoe gaan naar Koninkrijkszaal in Dronten via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Koninkrijkszaal?

De dichtstbijzijnde stations bij Koninkrijkszaal zijn:

  • Swifterbant Bloemenwijk is 730 meters verwijderd, 10 minuten wandelen.
  • Swifterbant Industrieweg is 1104 meters verwijderd, 15 minuten wandelen.
  • Swifterbant Rivierduinweg is 1133 meters verwijderd, 15 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Koninkrijkszaal?

Deze Buslijnen stoppen nabij Koninkrijkszaal: 145, 146.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Koninkrijkszaal in Dronten

Vraag jij je af hoe je naar Koninkrijkszaal geraakt in Dronten, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Koninkrijkszaal te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Koninkrijkszaal te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Koninkrijkszaal? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Swifterbant Bloemenwijk; Swifterbant Industrieweg; Swifterbant Rivierduinweg.

Je kan naar Koninkrijkszaal reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 145, 146.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Koninkrijkszaal eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Koninkrijkszaal gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Dronten, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Koninkrijkszaal, Dronten
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Koninkrijkszaal te komen met de app!