Fortsæt til primært indhold

Vej til Åbyhøj i Århus med Bus eller Jernbane?

Se Åbyhøj, Århus, på kortet

Åbyhøj kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Åbyhøj fra de vigtigste steder i Århus med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Åbyhøj

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Åbyhøj?

  De nærmeste stationer til Åbyhøj er:

  • Åby Ringvej/Silkeborgvej (Aarhus Kom) er 167 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Globus1/Åby Ringvej (Aarhus Kom) er 173 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Digterparken/Dr. Holsts Vej (Aarhus Kom) er 265 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Åbyhøj?

  Disse Bus linjer standser nær Åbyhøj: 113, 12, 124, 4A, 6A.

  Flere detaljer

Se Åbyhøj, Århus, på kortet

Åbyhøj kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Åbyhøj i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Åbyhøj i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Åbyhøj på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Åbyhøj i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Åbyhøj? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Åby Ringvej/Silkeborgvej (Aarhus Kom); Globus1/Åby Ringvej (Aarhus Kom); Digterparken/Dr. Holsts Vej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Åbyhøj med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 113, 12, 124, 4A, 6A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Åbyhøj fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Åbyhøj, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Åbyhøj, Århus
Åbyhøj, Århus Åbyhøj er en bydel vest for Aarhus C med 13.376 indbyggere pr. 1. oktober 2018 og med postnummeret 8230. Åbyhøjs navn bunder i at den nyere del af området ligger op til 60 meter højere end den oprindelige bebyggelse Aaby (også kaldet Gammel Åby). Åbyhøj med dens villaer blev dannet i 1870-80'erne omkring Silkeborgvej, som var blevet anlagt i 1854. Rigtigt gang i byggeriet kom der, da grosserer Homann i 1898 udstykkede sine jorder "Aabyhøj" (i dag Bakke Allé 1). Det varede længe, inden den nye bydel fik et navn. Man kaldte den i lang tid for Valby, ligesom Valby Bakke ved København. Men den 25. september 1902 besluttede sognerådet sig for navnet Aabyhøj.
Sådan kommer du til Åbyhøj med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Åbyhøj med appen!