Fortsæt til primært indhold

Vej til Allerslev Stadion i Danmark med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Allerslev Stadion?

  De nærmeste stationer til Allerslev Stadion er:

  • Mønvej 112 (Mønvej) er 122 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Allerslev Stadion?

  Disse Bus linjer standser nær Allerslev Stadion: 661R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Allerslev Stadion i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Allerslev Stadion i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Allerslev Stadion på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Allerslev Stadion i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Allerslev Stadion? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Mønvej 112 (Mønvej).

Du kan tage til Allerslev Stadion med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 661R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Allerslev Stadion fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Allerslev Stadion, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Allerslev Stadion

Nærmeste stationer til Allerslev Stadion i Danmark

Bus stationer tættest på Allerslev Stadion i Danmark

Lettere at komme til Allerslev Stadion med appen!