Fortsæt til primært indhold

Vej til Aunslev i Nyborg med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Aunslev?

  De nærmeste stationer til Aunslev er:

  • Aunslev (Nyborg Kommune) er 99 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Nederbyvej (Nyborg Kommune) er 123 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Aunslev?

  Disse Bus linjer standser nær Aunslev: 195.

  Flere detaljer
Aunslev kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Aunslev i Nyborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aunslev i Nyborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aunslev på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aunslev i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aunslev? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aunslev (Nyborg Kommune); Nederbyvej (Nyborg Kommune).

Du kan tage til Aunslev med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 195

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aunslev fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aunslev, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Nyborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aunslev, Nyborg
Aunslev, Nyborg Aunslev, tidligere Avnslev, er en landsby på Fyn med 416 indbyggere (2020). Aunslev er beliggende to kilometer nord for Hjulby, syv kilometer nordvest for Nyborg og 23 kilometer øst for Odense. Landsbyen tilhører Nyborg Kommune og er beliggende i Region Syddanmark. Den hører til Aunslev Sogn og i byen ligger Aunslev Kirke, samt Vibeskolen afd. Aunslev (tidligere Aunslev Skole). Landsbyen er opdelt i to; Aunslev Overby og Aunslev Nederby. Overbyen er området nordøst for Odensevej, og Nederbyen er placeret sydvest for denne. Overbyen er afgrænset ved Odensevej og ved byskiltene på Regstrupvej, Skovgyden og Kertemindevej mod nord. Nederbyen er afgrænset af Odensevej mod nord og til Onkelsminde mod syd.Tidligere har Aunslev huset både en slagter, mejeri, bager, brugsforretninger mm.
Sådan kommer du til Aunslev med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Aunslev med appen!