Vej til Bækkelund i Viborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Bækkelund, Viborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Bækkelund fra de vigtigste steder i Viborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bækkelund

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Bækkelund?

De nærmeste stationer til Bækkelund er:

  • Bækkelund/Herningvej (Viborg Kom) er 146 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Hald Hovedgård (Viborg Kom) er 1030 meter derfra, 15 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Bækkelund?

Disse Bus linjer standser nær Bækkelund: 53.

Bækkelund, Viborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Bækkelund i Viborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bækkelund i Viborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bækkelund på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bækkelund i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Bækkelund? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Bækkelund/Herningvej (Viborg Kom); Hald Hovedgård (Viborg Kom).

Du kan tage til Bækkelund med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 53

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bækkelund fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bækkelund, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Viborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bækkelund, Viborg
Bækkelund, Viborg Bækkelund ligger i Midtjylland og er en lille bebyggelse i Dollerup Sogn, syd for Viborg ad vejen mod Herning. Den lille landsby er beliggende i Viborg Kommune og tilhører Region Midtjylland. Bækkelund fik i 1906 en station på jernbanelinjen mellem Viborg og Herning, der bl.a. betjente besøgende til de nærliggende udflugtsmål Hald Hovedgård, Dollerup Bakker, Hald sø, Niels Bugges Kro, Pavillonen og Egekrogen (også kaldet Egekroen). Bækkelund Station blev tegnet af arkitekt Heinrich Wenck. Den ændrede status til trinbræt 26. maj 1963, og den – bebyggelsens størrelse taget i betragtning – imposante stationsbygning henstod i mange år stort set ubenyttet. I dag rummer stationsbygningen med en række nyere tilbygninger, med bl.a. Bækkelund Papirværk.
Sådan kommer du til Bækkelund med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Bækkelund med appen!