Fortsæt til primært indhold

Vej til Ballen i Århus med Jernbane eller Bus?

Vejvisning til Ballen fra de vigtigste steder i Århus med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ballen

  • Bus Bus: Bus - 20

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Ballen?

    Disse Bus linjer standser nær Ballen: Bus - 20.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Ballen i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ballen i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ballen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ballen i realtid.

Du kan tage til Ballen med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 20

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ballen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ballen, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ballen, Århus
Lettere at komme til Ballen med appen!