Vej til Brønshøj Kirke i Brønshøj - Husum, København med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg
Brønshøj Kirke, Brønshøj - Husum, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Brønshøj Kirke fra de vigtigste steder i Brønshøj - Husum, København med Bus, Jernbane eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Brønshøj Kirke

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Brønshøj Kirke?

De nærmeste stationer til Brønshøj Kirke er:

  • Brønshøj Torv (Frederikssundsvej) er 175 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Brønshøj Torv (Krappesholmvej) er 197 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Brønshøj Torv (Brønshøjvej) er 220 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Brønshøj Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Brønshøj Kirke: 250S, 2A, 350S, 5C.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Brønshøj Kirke?

Disse Jernbane linjer standser nær Brønshøj Kirke: C, F.

Brønshøj Kirke, Brønshøj - Husum, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Brønshøj Kirke i Brønshøj - Husum, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Brønshøj Kirke i Brønshøj - Husum, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Brønshøj Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Brønshøj Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Brønshøj Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Brønshøj Torv (Frederikssundsvej); Brønshøj Torv (Krappesholmvej); Brønshøj Torv (Brønshøjvej).

Du kan tage til Brønshøj Kirke med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 250S, 2A, 350S, 5C Jernbane: C, F

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Brønshøj Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Brønshøj Kirke, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Brønshøj - Husum, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Brønshøj Kirke, Brønshøj - Husum, København
Brønshøj Kirke, Brønshøj - Husum, København Brønshøj Kirke ligger i Brønshøj. Kirken har siden sognets indlemmelse i Københavns Kommune, i 1901, været den ældste bygning i København og er opført i 1180'erne af biskop Absalon i romansk stil med kridt-kvadre fra Stevns som materiale. Tårnet er tilføjet omkring 1450 og er bygget af røde munkesten i gotisk stil, våbenhuset er tilføjet i 1892, mens sakristiet, mod nord, stammer fra 1942. Kirken blev oprindeligt indviet til Sankt Laurentius og nævnes første gang i to pavebreve fra den 21. oktober 1186 og den 25. marts 1193, hvori det fremgår, at Absalon ejede et bol i Brønshøj samt kaldsretten til kirken. Ligeledes nævnes det i brevet, at Absalon gav begge dele til Roskilde bispesæde, dog med det forbehold at han beholdt brugsretten i sin levetid. Under svenskernes besættelse i 1658 blev kirkens indre ryddet og antagelig brugt til våbenværksted. Kirken klarede sig dog gennem krigen i modsætning til f.eks. den daværende Rødovre Kirke. Altertavlen og døbefonten blev bevaret, mens det øvrige inventar gik tabt. Ligeledes havde englænderne en lejr på kirkegården i 1807. Kirken overgik den 1. oktober 1934 til selveje.
Sådan kommer du til Brønshøj Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Brønshøj Kirke med appen!