Vej til Gammel Kjøgegaard i Køge med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Gammel Kjøgegaard?

De nærmeste stationer til Gammel Kjøgegaard er:

  • Køge Gymnasium (Ringstedvej) er 1003 meter derfra, 14 minutters gang.
  • Gymnasievej (Parkvej) er 1056 meter derfra, 15 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Gammel Kjøgegaard?

Disse Bus linjer standser nær Gammel Kjøgegaard: 102A, 103, 121, 248, 260R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Gammel Kjøgegaard?

Disse Jernbane linjer standser nær Gammel Kjøgegaard: E, RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Gammel Kjøgegaard i Køge

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Gammel Kjøgegaard i Køge, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Gammel Kjøgegaard på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Gammel Kjøgegaard i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Gammel Kjøgegaard? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Køge Gymnasium (Ringstedvej); Gymnasievej (Parkvej).

Du kan tage til Gammel Kjøgegaard med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 102A, 103, 121, 248, 260R Jernbane: E, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Gammel Kjøgegaard fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Gammel Kjøgegaard, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Køge, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Gammel Kjøgegaard, Køge
Lettere at komme til Gammel Kjøgegaard med appen!