Vej til Ganløse Skole i Stenløse med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ganløse Skole?

De nærmeste stationer til Ganløse Skole er:

  • Ganløse Skole (Bygaden) er 242 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Ganløseparken (Måløvvej) er 341 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Ganløse Kro (Bygaden) er 385 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Ganløse Skole?

Disse Bus linjer standser nær Ganløse Skole: 158, 334.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ganløse Skole i Stenløse

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ganløse Skole i Stenløse, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ganløse Skole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ganløse Skole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ganløse Skole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ganløse Skole (Bygaden); Ganløseparken (Måløvvej); Ganløse Kro (Bygaden).

Du kan tage til Ganløse Skole med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 158, 334.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ganløse Skole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ganløse Skole, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Stenløse, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ganløse Skole, Stenløse
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Ganløse Skole med appen!