Vej til Georg Jensen i Frederiksberg med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Georg Jensen?

De nærmeste stationer til Georg Jensen er:

  • Peter Bangs Vej (Søndre Fasanvej) er 308 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Fasanvej (Smallegade) er 336 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Georg Jensen?

Disse Bus linjer standser nær Georg Jensen: 31, 4A, 9A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Georg Jensen?

Disse Jernbane linjer standser nær Georg Jensen: B, C, F.

Hvilke Metro linjer standser nær Georg Jensen?

Disse Metro linjer standser nær Georg Jensen: M1, M2.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Georg Jensen i Frederiksberg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Georg Jensen i Frederiksberg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Georg Jensen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Georg Jensen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Georg Jensen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Peter Bangs Vej (Søndre Fasanvej); Fasanvej (Smallegade).

Du kan tage til Georg Jensen med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 31, 4A, 9A Jernbane: B, C, F Metro: M1, M2

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Georg Jensen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Georg Jensen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Frederiksberg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Georg Jensen, Frederiksberg
Lettere at komme til Georg Jensen med appen!