Vej til Grej-shoppen i Grindsted med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Grej-shoppen?

De nærmeste stationer til Grej-shoppen er:

  • Bredgade V Kirken (Hejnsvig) er 367 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Bredgade V Nyvej (Hejnsvig) er 541 meter derfra, 8 minutters gang.
  • Bredgade V Skolestien (Hejnsvig) er 829 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Grej-shoppen?

Disse Bus linjer standser nær Grej-shoppen: 179, 283.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Grej-shoppen i Grindsted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Grej-shoppen i Grindsted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Grej-shoppen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Grej-shoppen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Grej-shoppen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Bredgade V Kirken (Hejnsvig); Bredgade V Nyvej (Hejnsvig); Bredgade V Skolestien (Hejnsvig).

Du kan tage til Grej-shoppen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 179, 283.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Grej-shoppen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Grej-shoppen, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Grindsted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Grej-shoppen, Grindsted
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Grej-shoppen med appen!