Vej til Harres i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Harres fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Harres

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Harres?

De nærmeste stationer til Harres er:

  • Harres (Læskærmen) (Bredebro) er 442 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Harres?

Disse Bus linjer standser nær Harres: 267.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Harres?

Disse Jernbane linjer standser nær Harres: RA.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Harres i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Harres i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Harres på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Harres i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Harres? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Harres (Læskærmen) (Bredebro).

Du kan tage til Harres med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 267 Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Harres fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Harres, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Harres
Lettere at komme til Harres med appen!