Fortsæt til primært indhold

Vej til Hobrovej 1 i Viborg med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Hobrovej 1 fra de vigtigste steder i Viborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hobrovej 1

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Hobrovej 1?

  De nærmeste stationer til Hobrovej 1 er:

  • Møldrup (Viborg Kom) er 345 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Hobrovej 1?

  Disse Bus linjer standser nær Hobrovej 1: 766, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Hobrovej 1 i Viborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hobrovej 1 i Viborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hobrovej 1 på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hobrovej 1 i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hobrovej 1? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Møldrup (Viborg Kom).

Du kan tage til Hobrovej 1 med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 766, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hobrovej 1 fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hobrovej 1, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Viborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hobrovej 1, Viborg
Lettere at komme til Hobrovej 1 med appen!