Fortsæt til primært indhold

Vej til Hvolris Jernalderlandsby i Møldrup med Bus eller Jernbane?

Hvolris Jernalderlandsby kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Hvolris Jernalderlandsby fra de vigtigste steder i Møldrup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hvolris Jernalderlandsby

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Hvolris Jernalderlandsby?

    Disse Bus linjer standser nær Hvolris Jernalderlandsby: 960X.

Hvolris Jernalderlandsby kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Hvolris Jernalderlandsby i Møldrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hvolris Jernalderlandsby i Møldrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hvolris Jernalderlandsby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hvolris Jernalderlandsby i realtid.

Du kan tage til Hvolris Jernalderlandsby med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hvolris Jernalderlandsby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hvolris Jernalderlandsby, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Møldrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hvolris Jernalderlandsby, Møldrup
Hvolris Jernalderlandsby, Møldrup Hvolris Jernalderlandsby er et arkæologisk frilandsmuseum ved Bjerregrav ca.16 km nord for Viborg, der beskæftiger sig med jernalderen.Nær ved området har man siden 1962 gjort adskillige arkæologiske fund fra enkeltgravskultur (omkring 2500 f.Kr.) og frem til middelalderen. På baggrund af dette har man forsøgt at genskabe en jernalderlandsby med tre beboelseshuse og to værksteder. Her bliver der udført dagligdags aktiviteter som håndværk og madlavning.Siden 1. januar 2016 har museet været en del af Viborg Museum. Allerede i december 2015 blev det offentliggjort at Hvolris Jernalderlandsby i fremtiden kommer til at danne ramme for arkæologiske formidling af forhistorien i museets ansvarsområde. Det er ikke nærmere besluttet hvornår og hvordan den nye arkæologiske formidling etableres. vert år i august afholdes der arrangementet "Ild i natten". I 2015 optrådte duoen Trotto, der består af to personer fra den tidligere Truppo Trotto, her. I september afholdes historisk marked. Til disse markeder kommer der foruden jernalderreenactere også reenactorgrupper , der portrættere vikingetiden og middelalderen. De seneste år har gøglergruppen Ramashang optrådt på markedet.
Sådan kommer du til Hvolris Jernalderlandsby med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Hvolris Jernalderlandsby i Møldrup

Lettere at komme til Hvolris Jernalderlandsby med appen!