Fortsæt til primært indhold

Vej til Ishøj med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Ishøj?

  De nærmeste stationer til Ishøj er:

  • Vejlebrovej (Ishøj Strandvej) er 203 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Ishøj St. er 685 meter derfra, 10 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Ishøj?

  Disse Bus linjer standser nær Ishøj: 300S, 30E, 400S.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Ishøj?

  Disse Jernbane linjer standser nær Ishøj: A, E.

  Flere detaljer
Ishøj kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Ishøj

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ishøj, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ishøj på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ishøj i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ishøj? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vejlebrovej (Ishøj Strandvej); Ishøj St..

Du kan tage til Ishøj med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 300S, 30E, 400S Jernbane: A, E

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ishøj fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ishøj, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Ishøj, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ishøj
Ishøj Ikke at forveksle med Ishøj Landsby. Denne artikel handler om bydelen Ishøj. Ordet Ishøj bruges ofte også som en kort betegnelse for Ishøj Kommune.Ishøj er en bydel i Storkøbenhavn med 20.826 indbyggere (2020) ved Køge Bugt Strandpark i Ishøj Kommune. Bydelen grænser op til Vallensbæk, Hundige, Greve Strand og Taastrup. Fra Ishøj er der ca. 18 kilometer til København Centrum mod nordøst. Bydelen er bl.a. kendt for Sydkysten Gymnasium, sin badestrand, en stor lystbådehavn og kunstmuseet Arken. Der er S-togs- og busforbindelser via Ishøj Station. Store dele af Ishøj er forbundet med stisystemer for cyklister og gående. Borgmester Per Madsen (S) tog initiativ til de mange fornyelser. Ishøj har en række parcelhuskvarterer som Tranegilde & Pileskoven. Byerne Torslunde, Vestervang og Ishøj Landsby hører til Ishøj Kommune, men er i modsætning til selve Ishøj ikke forstadsbebyggelser til København. Blandt virksomheder i bydelen er Ishøj Hegn, der ligger på Industrivangen.I 2011-2012 blev et større byggeprojekt gennemført på vandsiden af stationen, kaldet Stationsforpladsen. Her opførtes 97 lejligheder, og der blev ligeledes opført flere butikker i tæt afstand til stationen. Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt er vokset op i Ishøj.
Sådan kommer du til Ishøj med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Populære ruter fra Ishøj

Til Norman Copenhagen Til Scandic Copenhagen
Lettere at komme til Ishøj med appen!