Vej til Karlby i Rosenholm med Bus, Bybane eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Karlby?

De nærmeste stationer til Karlby er:

  • Karlby (Syddjurs Kom) er 389 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Karlby?

Disse Bus linjer standser nær Karlby: 217.

Karlby, Rosenholm, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Karlby i Rosenholm

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Karlby i Rosenholm, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Karlby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Karlby i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Karlby? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Karlby (Syddjurs Kom).

Du kan tage til Karlby med Bus, Bybane eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 217

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Karlby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Karlby, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Rosenholm, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Karlby, Rosenholm

Nærmeste stationer til Karlby i Rosenholm

Lettere at komme til Karlby med appen!