Vej til Kragelund i Silkeborg med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Kragelund?

Disse Bus linjer standser nær Kragelund: 32.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kragelund i Silkeborg

Søger du efter vejvisning til Kragelund i Silkeborg, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Kragelund med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Kragelund - Bus: 32.

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Kragelund på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Kragelund på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Kragelund, Silkeborg
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Kragelund med appen!