Fortsæt til primært indhold

Vej til Lægerne i Møldrup i Viborg med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Lægerne i Møldrup fra de vigtigste steder i Viborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lægerne i Møldrup

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Lægerne i Møldrup?

  De nærmeste stationer til Lægerne i Møldrup er:

  • Møldrup (Viborg Kom) er 53 meter derfra, 1 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Lægerne i Møldrup?

  Disse Bus linjer standser nær Lægerne i Møldrup: 766, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Lægerne i Møldrup i Viborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lægerne i Møldrup i Viborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lægerne i Møldrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lægerne i Møldrup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lægerne i Møldrup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Møldrup (Viborg Kom).

Du kan tage til Lægerne i Møldrup med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 766, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lægerne i Møldrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lægerne i Møldrup, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Viborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lægerne i Møldrup, Viborg
Lettere at komme til Lægerne i Møldrup med appen!