Fortsæt til primært indhold

Vej til Lindehøj Kirke i Herlev med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Lindehøj Kirke?

  De nærmeste stationer til Lindehøj Kirke er:

  • Herlev Stadion (Tvedvangen) er 41 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Virkeholm (Herlev Hovedgade) er 1156 meter derfra, 15 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Lindehøj Kirke?

  Disse Bus linjer standser nær Lindehøj Kirke: 167, 168.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Lindehøj Kirke?

  Disse Jernbane linjer standser nær Lindehøj Kirke: C.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Lindehøj Kirke i Herlev

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lindehøj Kirke i Herlev, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lindehøj Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lindehøj Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lindehøj Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Herlev Stadion (Tvedvangen); Virkeholm (Herlev Hovedgade).

Du kan tage til Lindehøj Kirke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 167, 168 Jernbane: C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lindehøj Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lindehøj Kirke, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Herlev, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lindehøj Kirke, Herlev
Lettere at komme til Lindehøj Kirke med appen!