Fortsæt til primært indhold

Vej til Mandøhuset i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge?

Mandøhuset kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Mandøhuset fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Mandøhuset

  • Jernbane Jernbane: Jernbane - RA

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Jernbane linjer standser nær Mandøhuset?

    Disse Jernbane linjer standser nær Mandøhuset: Jernbane - RA.

    Flere detaljer
Mandøhuset kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Mandøhuset i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Mandøhuset i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Mandøhuset på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Mandøhuset i realtid.

Du kan tage til Mandøhuset med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Mandøhuset fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Mandøhuset, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Mandøhuset
Mandøhuset Mandøhuset er et egnsmuseum på øen Mandø i vadehavet. Huset, der fremstår næsten som da det blev bygget i 1831, var et skipperhjem som så mange andre hjem på øen. Dyr og marker blev varetaget af hustru og børnene, mens manden sejlede langfart. Meget af indretningen stammer fra den slægt, der boede i huset indtil det blev købt til museumsbrug i 1962. En del af bygningen er indrettet til mindre, separate udstillinger, bl.a. om redningsvæsenets historie, strandinger på Mandø, skibsmodeller, Mandødragter og historier fra 2. verdenskrig. Museets åbningstider er sammenfaldende med bussernes ankomst- og afgangstider til øen.
Sådan kommer du til Mandøhuset med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Mandøhuset med appen!