Vej til Niløsegården i Dianalund med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Niløsegården?

De nærmeste stationer til Niløsegården er:

  • Niløse (Dianalundvej) er 156 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Niløse (Kongstedvej) er 159 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Niløsegården?

Disse Bus linjer standser nær Niløsegården: 513, 570.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Niløsegården?

Disse Jernbane linjer standser nær Niløsegården: 410.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Niløsegården i Dianalund

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Niløsegården i Dianalund, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Niløsegården på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Niløsegården i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Niløsegården? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Niløse (Dianalundvej); Niløse (Kongstedvej).

Du kan tage til Niløsegården med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 513, 570 Jernbane: 410

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Niløsegården fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Niløsegården, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Dianalund, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Niløsegården, Dianalund
Lettere at komme til Niløsegården med appen!