Fortsæt til primært indhold

Vej til Silkeborg i Silkeborg med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Silkeborg?

  De nærmeste stationer til Silkeborg er:

  • Amaliegade/Drewsensvej (Silkeborg Kom) er 286 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Silkeborg er 315 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Søndertorv (Silkeborg Kom) er 506 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Viadukten/Sejsvej (Silkeborg Kom) er 831 meter derfra, 11 minutters gang.
  • Søndre Ringvej/Dalgasgade (Silkeborg Kom) er 1037 meter derfra, 14 minutters gang.
  • Østergade/Chr. 8.S Vej (Silkeborg Kom) er 1079 meter derfra, 15 minutters gang.
 • Hvilke Bus linjer standser nær Silkeborg?

  Disse Bus linjer standser nær Silkeborg: 215, 223, 60, 73, 952X.

 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Silkeborg?

  Disse Jernbane linjer standser nær Silkeborg: RA, RX.

Silkeborg, Silkeborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Silkeborg i Silkeborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Silkeborg i Silkeborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Silkeborg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Silkeborg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Silkeborg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Amaliegade/Drewsensvej (Silkeborg Kom); Silkeborg; Søndertorv (Silkeborg Kom); Viadukten/Sejsvej (Silkeborg Kom); Søndre Ringvej/Dalgasgade (Silkeborg Kom); Østergade/Chr. 8.S Vej (Silkeborg Kom).

Du kan tage til Silkeborg med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 215, 223, 60, 73, 952X Jernbane: RA, RX

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Silkeborg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Silkeborg, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Silkeborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Silkeborg, Silkeborg
Silkeborg, Silkeborg Denne artikel handler om selve byen Silkeborg. Ordet Silkeborg bruges ofte også som en kort betegnelse for Silkeborg Kommune.Silkeborg er en by i Midtjylland med 46.923 indbyggere (2020). Et stort antal indbyggere fra Virklund, Gjessø, Sejs-Svejbæk, Grauballe, Skægkær, Sinding og Sejling arbejder i Silkeborg. Byen er hovedby i Silkeborg Kommune og ligger i meget kuperet terræn i det midtjyske søhøjland med skovklædte bakker og med Gudenåen tæt ved den indre by. Der går rutebåde til Silkeborgsøerne og Himmelbjerget fra byens lille havn, og det gamle dampskib Hjejlen er den mest berømte. Silkeborg er en stationsby på jernbanestrækningen Skanderborg og Herning. Byen ligger i Region Midtjylland.
Sådan kommer du til Silkeborg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Silkeborg med appen!