Vej til Skive Badeland i Skive med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Skive Badeland?

De nærmeste stationer til Skive Badeland er:

  • Skivehallen (Skive Kom) er 192 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Tjørnevænget/Dalgas Alle (Skive Kom) er 213 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Skive Badeland?

Disse Bus linjer standser nær Skive Badeland: 13, 404, 72.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Skive Badeland?

Disse Jernbane linjer standser nær Skive Badeland: RA.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skive Badeland i Skive

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skive Badeland i Skive, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skive Badeland på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skive Badeland i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Skive Badeland? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skivehallen (Skive Kom); Tjørnevænget/Dalgas Alle (Skive Kom).

Du kan tage til Skive Badeland med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 13, 404, 72 Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skive Badeland fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skive Badeland, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Skive, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skive Badeland, Skive
Lettere at komme til Skive Badeland med appen!