Vej til Stovby i Sydfalster med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Stovby fra de vigtigste steder i Sydfalster med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Stovby

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Stovby?

Disse Bus linjer standser nær Stovby: 740, 741.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Stovby i Sydfalster

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Stovby i Sydfalster, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Stovby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Stovby i realtid.

Du kan tage til Stovby med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 740, 741

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Stovby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Stovby, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Sydfalster, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Stovby, Sydfalster
Stovby, Sydfalster Stouby Mølle (ses også med stavemåden Stovby Mølle) er en stubmølle på Falster, som er opført i 1790 og formentlig flyttet til Stouby fra en anden placering nær Nykøbing Falster.Teknisk set er den enestående, idet den som de hollandske vindmøller har et stjernehjul, der driver to kværne. Møllen der er firkantet og placeret på et kampestensfundament er beklædt med fyrrebrædder. Hatten er bådformet. Møllen var i drift indtil 1931 og blev vedligeholdt for private midler indtil 1984, hvor den blev overtaget af Sydfalster Kommune, som efter en restaurering lod den genindvie 12. juni 1987.
Lettere at komme til Stovby med appen!