Vej til Vester Nebel Skole i Egtved med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Vester Nebel Skole fra de vigtigste steder i Egtved med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vester Nebel Skole

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Vester Nebel Skole?

De nærmeste stationer til Vester Nebel Skole er:

  • Vester Nebel Koldingvej V Jordrupvej er 397 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Vester Nebel Donsvej V Sandholmvej (Kolding) er 398 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Vester Nebel Skole?

Disse Bus linjer standser nær Vester Nebel Skole: 166.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Vester Nebel Skole i Egtved

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vester Nebel Skole i Egtved, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vester Nebel Skole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vester Nebel Skole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vester Nebel Skole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vester Nebel Koldingvej V Jordrupvej; Vester Nebel Donsvej V Sandholmvej (Kolding).

Du kan tage til Vester Nebel Skole med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 166

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vester Nebel Skole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vester Nebel Skole, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Egtved, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vester Nebel Skole, Egtved
Lettere at komme til Vester Nebel Skole med appen!