Vej til Bloksbjerg i Egtved med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Bloksbjerg fra de vigtigste steder i Egtved med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bloksbjerg

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Bloksbjerg?

Disse Bus linjer standser nær Bloksbjerg: 166.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Bloksbjerg i Egtved

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bloksbjerg i Egtved, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bloksbjerg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bloksbjerg i realtid.

Du kan tage til Bloksbjerg med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 166

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bloksbjerg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bloksbjerg, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Egtved, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bloksbjerg, Egtved
Lettere at komme til Bloksbjerg med appen!